De är vi som är Venjan Nature

Vi är en familj från trakten som sökte lyckan och fann den. Efter några turer runt om i världen slog vi oss ned i Venjan hösten 2019. Att vi slog oss ned i Venjan var ingen slump då vi båda har rötter i bygden och känner oss som hemma i byn. 

Elenor har en bakgrund som skogsmästare och Martin som IT-tekniker och under 2020 startade vi upp vårt företag Venjan Nature.

Naturturism känns självklart förr oss då vi delar intresse för natur, kultur och tid med nära och kära.  Drömmen om ett liv i större samklang med naturen och utmana oss själva att hitta bättre lösningar för oss som familj och planeten vi lever på har resulterat i Venjan Nature.

Skog och mark kan ibland kännas avlägset för dem som inte lever med den inpå knuten, vi vill dela med oss av vårt liv här i Venjan och alla guldkorn bygden har att erbjuda.  

Det vi hoppas och arbetar för är att det ska vara  möjligt för fler att upptäcka den vackra naturen i Venjan med omnejd samt berätta om kulturen och historien om människorna som lever och har levt här genom tiderna.